Uusin kirjoitus

Jasmin 27.3.2014

Uusia tuulia

Jasmin_hamid_jenni_banerjee.jpg

Viime aikoina olen saanut paljon yhteydenottoja Salatut Elämät –sarjan katsojilta. Paljon on tullut kyselyjä siitä, miksi lähdin sarjasta ja voisinko vielä tulla takaisin. En voi sanoin kuvailla, kuinka lämmittää kuulla, että hahmollani ja sarjalla on niin suuri osa monen katsojan  sydämessä. Myös minä haluan kiittää positiivisesta palautteesta ja kauniista sanoistanne, joita olen sosiaalisessa mediassa saanut lukea. <3

 

Moni on ihmetellyt, miksi Katariinan näyttelijä vaihdettiin lennosta. Viime syksynä minulle tarjottiin mahdollisuutta vastata Lotto-ohjelman sisällöntuotannosta ja juontamisesta yhdessä uuden työparini kanssa. Jotkut työtarjoukset ovat niin huikeita, ettei niistä yksinkertaisesti voi kieltäytyä. Niinpä jouduin tekemään nopean ratkaisun jättää suosikkisarjan taakseni.

 

Päivittäissarjojen käsikirjoitukset on usein suunniteltu kuukausiksi eteenpäin ja henkilöhahmojen tarinat nivoutuvat toinen toisiinsa. On kaikkien kannalta helpompaa, kun juonta ei lyhyellä varoitusajalla tarvitse kirjoittaa uudestaan, vaan kuvauksia voidaan jatkaa tarinaa muuttamatta uuden näyttelijän turvin.

 

Hahmon vaihtaminen tuntuu oudolta, sillä vastaavanalaiseen ei ole Suomessa totuttu. Kaikki muutokset tuntuvat aina alkuun vierailta ja sopeutuminen vie aikansa. Olen kuitenkin varma, että Jenni Banerjee ottaa oman paikkansa ja kohta ette muista minun siellä oleenkaan.

 

Vastauksena lukuisiin kysymyksiin: en ole palaamassa sarjaan. Reilut neljä vuotta Salkkareiden parissa oli hauskaa aikaa. Erityisesti mieleeni jäivät ihanat kollegat ja monet hauskat hetket kulisseissa vastanäyttelijän kanssa hihitellen. Neljä vuotta on myös aika, jolloin alkaa jo kaivata uusia haasteita. On iso muutos hypätä tutusta ympäristöstä ja rutiineista irti. Mutta se on myös ainoa keino kehittyä. Välillä pitää käydä epämukaavuusalueella ja haastaa itseään, mikäli mielii oppia uutta. Olen vasta näyttelijänurani alkupuolella ja toiveenani on päästä tekemään töitä monipuolisesti.

 

Nyt on aika on aika katsoa eteenpäin ja kokea jotain uutta. Uusia tuulia tulee olemaan myös blogin saralla. Tesian porskuttaa eteenpäin tuttuun tapaan, mutta tulevan nettisivu-uudistuksemme myötä blogini syyrtyy Lily.fi-sivulle. Jatkossa kirjoitan Everything but Fashion –blogiani tiuhaan tahtiin. Ensimmäinen blogikirjoitus on nyt luettavissa ja seuraava on tulossa jo huomisaamuna.

<3 Jasmin :)

Jasmin 27.3.2014

Uusia tuulia

Lue »
Jasmin 5.11.2013

Lottopallona luokses pompin

Jasminin elämässä pomppivat lottopallojen lisäksi myös tennispallot

Lue »
Jasmin 30.9.2013

Miracles Happen

Kohti uusia haasteita. Tänä syksynä aloitan Veikkauksen lotossa toimittaja-juontjana.

Lue »

Blogiarkistoon >>

Takaisin blogit sivulle >>